jurnal de tabara-ziua 3si 4

marți, 4 august 2009

 

cu intarziere ziua 3 si promit si ziua 4 azi mai tarziu mai detaliata.
pentru ca doar prietenii stiu......vorba reclamei tv sa stiti ca e adevarat ca am intarziat cu jurnalul dar ce e aici e nebunie curata, cazari din 2 in 2 ore, mese la ore fixe(in sfarsit avem si noi un fix:)).
pai de cantat se canta de pe la pranz pana in dimineata zilei urmatoare.de colindat orasul in colindam din cap in cap, de stresat in stresam non stop, de certat deloc....e terapia mea magica, scapand de cearta cu fiecare om "inteligent" de bucuresti, care deja ma facea sa ma vopsesc din 2 in 2 saptamani.aici e bine, e pace, e liniste- vorba unei prietene dragi.
de lipsit ne lipsesc numai cativa prieteni ce nu au putut ajunge anul acesta.maria magdalena danaila, mircea bodolan, alina manole-pe care inca speram sa o vedem totusi , chiar asa...pe un picior de plai cum e ea acum, dar stiu ca are un sprijin de incredere-prietenul ei invizibil;)
au sosit si bulgarii de peste garla care ne inunda trupurile cu racoare in zilele toride si atat de minunate de adevarata vara(dunarea bineinteles).crasimir parvanov a venit cu o intreaga orchestra intr-o chitara(citat dan vana).si ne-a socat pana la lacrimi din primele 5 minute.nici nu a dat bine buletinul la receptie pt cazare ca il vedem scotand minunatia si cantand maria gheorghiu.recunosc ca am plans asa..un pic
promit restul la pranz....ma duc sa ma zgufund in dunarea curata si racoroasa
cu drag,
maria

2 comentarii:

Emilia Danescu spunea...

Ai ramas in urma cu scrisul. De cei care au venit tocmai din Vama Veche n-ai mai apucat sa scrii... Dar ce mai conteaza? A fost asa de fain totul. Multumesc de invitatie, Mariana! M-am simtit cu 20 de ani mai tanara, parca as fi avut opspe, vorba lui Krasimir.
Pacat de vestea trista de vineri care ne-a indurerat pe toti... Dar sunt sigura ca Tatiana ne-a privit de undeva de sus si ne-a multumit pentru seara de vineri care i-a fost dedicata. Dormi in pace, Tatiana!

Emilia Danescu spunea...

precizare/ in comentariul de mai sus Emilia a se citi Lia :))

AlinaManole  Ovidiu Mihailescu  ForeverFolk folkfrate Tabara Folk Trupa Atelier  BocanculLiterar KarmaGiurgiu OvidiuScridon baterii-lux