FESTIVAL- CONCURS " PORTATIV FOLK-ROCK"

joi, 11 februarie 2010

 


Concurs Folk - Rock


Memorialul Ipotesti - Centrul National de studii "Mihai Eminescu" , TuSiRomania.ro & Ciprian Cotruta organizeaza pe 20 - 21 Martie 2010 la Suceava, un Festival - Concurs National de muzica "Portativ Folk - Rock".


FESTIVALUL – CONCURS
„Portativ Folk - Rock”
Suceava, 20 – 21 martie 2010
Ediţia I
REGULAMENTUL CONCURSULUI


Vârsta maximă a concurentului / concurentei : 30 ani;
Toţi concurenţii vor fi prezenţi în data de 20 martie 2010, ora 13:00 , la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava, pentru probele de sunet;
Concursul se desfăşoară astfel :
În prima zi, 20.03.2010, va avea loc concursul propriu-zis si recital folk
A doua zi, 21.03.2010, ora 18:00 , va avea loc Gala Laureaţilor si recital premianţii locurilor I, II şi Trofeu si trupele rock
Fiecare concurent / concurentă, trupă / grup admis în concurs va interpreta două cântece;
O compoziţie proprie si o melodie preluată. Versurile pot aparţine liricii universale sau naţionale, pot fi versuri proprii sau populare.
Interpretarea va fi obligatoriu „live” cu instrumente acustice sau (şi) electronice la alegere;
Grupurile de folk vor fi formate din maxim 4 membri, iar trupele rock trebuie sa aibă obligatoriu in componenţă: chitară electrică (una sau două), chitară bass, tobe, voce.
Toţi concurenţii au asigurate cazarea şi masa.
Trofeul va deschide Gala recitalurilor din prima zi a ediţiei următoare;
Înscrierile se fac pe baza unui email care sa conţină o înregistrare cu melodia compoziţie proprie, numele, date de contact si numele celei de-a doua melodie, cu menţiunea „în atenţia Concursului de Muzică”, arlechinbtro@yahoo.com / grupulfolk@gmail.com sau la numerele de telefon:0748.683.909 .
Data limită de înscriere este 17 Martie 2010.
În situaţia în care numărul de concurenţi înscrişi va fi foarte mare, organizatorii îşi rezervă dreptul de a face o preselecţie pe bază de email de înscriere. Persoanele care nu vor fi selectate vor fi anunţate până în data de 18.03.2010.
Mai multe detalii puteţi găsi pe site-urile partenerilor nostri: www.grupuldefolk.blogspot.com , www.cipyflo.blogspot.com , www.marianafolk.blogspot.com , www.bocancul-literar.ro .

0 comentarii:

AlinaManole  Ovidiu Mihailescu  ForeverFolk folkfrate Tabara Folk Trupa Atelier  BocanculLiterar KarmaGiurgiu OvidiuScridon baterii-lux