la multi ani copilului din mine-jurnal nocturn

marți, 1 iunie 2010

 

ce repede trece viata. acum un an credeam ca-mi dormiteaza sufletul prin vagaune ale cotidianului.ma simteam amortita, fara tinta, fara scop. de fapt vroiam sa realizez atat de multe incat am pierdut la un moment dat tot.barbatul iubit, jumatatea din cantec si pacea din mine.bezgiuam intr-un fel de ceata. stiu ca pare stupid dar a functionat ruga pentru un pumn de stele chiar deasupra vietii mele. mi-am gasit prieteni pe care stiu ca pot conta oricand si care m-au tinut de mana cand imi era frica de intuneric.mi-am regasit pofta de cantec si puterea de a invata sa cant cu adevarat.mi-am regasit un fel de pasiune.am reatins fara sa-mi fie teama de pacat.m-am tavalit in mirosurile unui barbat si m-am jucat de-a iubirea.ce frumos e sa saruti cu sete din buzele celui ce simti ca e cu adevarat cu tine.m-am plimbat prin iarmaroc, prin noroi si muzica, prin betii si zambete improvizate. am fost la tv.hohoho.multumesc maria gheorghiu pentru incredere si prietenie.e minunat ca am putut cauta impreuna folkul pierdut.am invatat lectia devotamentului.am savurat o seara excelenta cu eugen, puiu, adi, jul,andreea,calin. s-a intamplat joi in sinner.si se va mai intampla. pe mine acolo ma gasiti seara, cand, obosita de jocul asta stupid numit viata cotidiana voi incalca regurile scrise pentru a imbratisa muzical prieteni dragi.
a fost ziua oanei.cum care oana?oana mea! la multi ani jumatatea mea! nu e intamplator ca suntem pe acelasi drum.undeva, candva,cineva a scris numele noastre pe aceiasi plaja pustie.
au fost multe.multe la care nu ama juns si as fi vrut.imi cer scuze daca am jignit cu absenta mea. dar a mai fost si o boala, o temperatura mare si o amuteala totala in miez de noapte.pai la ce sa aiba omu zile libere daca nu ca sa boleasca?maine imi iau pastila.just one more cup of coffe si un bob dylan.the only one bob dylan. pe curand.cand?nu stiu.ce frumos e sa nu stii.e aproape la fel de frumos ca si iubirea.fara ganduri.doar sentimente!

1 comentarii:

Anonim spunea...

Multumesc!

AlinaManole  Ovidiu Mihailescu  ForeverFolk folkfrate Tabara Folk Trupa Atelier  BocanculLiterar KarmaGiurgiu OvidiuScridon baterii-lux