EI SI CE?

duminică, 6 februarie 2011

 


M-am trezit intr-o dimineata insorita.Ei si ce e daca e inca iarna.Soarele vrea sa-mi incalzesca sufletul ranit si eu nu ma supar.Ei si ce daca e duminica si te-am lasat dormind adanc si ce as fi vrut sa stau sub paturica cu tine.Ei si ce daca e zi de munca si ma asteapta 10ore de alergat stanga-dreapta numarand secundele pana la numaratoarea mea preferata de duminica.Ei si ce daca regret si blestem secunda in care am renuntat la cei 8ani de singuratate ca sa ma mut cu cineva care nu ma merita.Ei si ce daca nici "barbatul" cu care am avut un ceva nedenumit cateva luni aseara mi-a aterizat in "casa" cu noua lui achizitie.Ei si ce daca am stat o ora in crize in baie plangand si implorand prietenii sa dorm la ei ca nu pot sa respir in acel spatiu plin de bataie de joc? Ei si ce daca fecioarele se intalnesc intamplator sau nu in club sa bea si sa danseze lasciv.
Concluzie? E celebra.Dupa atatia ei si ce nu ati ghicit?Multumesc Madalina :
E LIBER ORICINE SA SPUNA ORICE!

1 comentarii:

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

AlinaManole  Ovidiu Mihailescu  ForeverFolk folkfrate Tabara Folk Trupa Atelier  BocanculLiterar KarmaGiurgiu OvidiuScridon baterii-lux