jurnal de tabara-ziua2

duminică, 2 august 2009

 




ei.....dragii mosului.....habar nu aveti ce pierdeti....soare, plaja mai tare ca la mare, o apa perfecta de balaceala, glume si depanari de amintiri toate condimentate cu cantari cu si pentru prieteni. lume buna, numai unu si una, folk la greu si folk cu grei.o deschidere oficiala in centrul orasului, cu locuitori care ne-au dovedit ca increderea in arta nu e degeaba.spun acest lucru deoarece intr-un oras cam microbist, intr-o seara cu meci important pentru zona in care ne aflam, centrul era aglomerat si amicii nostrii de ani si ani ne-am primit cu aplauze si voci calde. intampinati cu bucurie si brate deschise larg am fost si de catre domnul primar care ne-a ajutat enorm si cu incapatanarea dansului nu a vrut sa ratam tabara de anul acesta.asadar, un bine ati venit din partea organizatorilor si.......start!!!!
cristian buica si imnul taberei, cristian buica si un imn pe care mi-l iau eu pentru mine anu asta:"fara finante, bem pe chitante":))
Karma-au mai fost in 1996 si de atunci tot ii asteptam sa mai vina, iar ei ne duceau doru.ei bine, am reusit o reuniune de mare clasa.nu eram matoli decat de fericire.sincer am si fost intrebata cum de nu lesin in loc sa topai de colo colo cand am alergat toata ziua....energia mea sunt prietenii mei dragi si dragostea lor pentru inima mea fragila.
au urmat intr-un amalgam de sentimente madalina amon si grupul de la craiova, suceava reprezentata de "floare de iris" sau cei 4 muschetari cum i-am poreclit eu.tin sa introduc aici multumiri inimosilor de la botosani care dupa 18 ore de tren personal m-au ajutat mult mult aseara, nu au cantat dar m-au incantat cu buna crestere ce rar intalnesti la tinerii zilelor astea.grupul de la piatra neamt in frunte cu adrian bezna+ioana mardare+ neculai gheorghiu.scurt si la obiect si grupul de la cluj-diana, silvan stancel si ionut mangu.trupa de soc din bulgaria ne-au dat mica lectie de patriotism.si puiu cretu si-a reinnoit propunerea de a merge la fan.cam tentanta ideea dar ne-a retinut pe loc intrebare lui dan vana destul de integramistica:"cine a mai vazut stea adusa de vant?"
after party a fost la bascav, unde djul zory a pus o muzica tocmai buna de savurat cu ceaiul racoros pe un mal prietenos de dunare mai in jos:)) iar o dau pe versuri....poate e pentru ca azi trebuia sa fiu la pariu pe prietenie....imi lipsiti aici dragii mei
cu drag,
cu putina fericire,
cu multa iubire,
maria
ps. neaparat sa spun ca am adormit in emotia recitalului de hol, sustinut cu ardoare de baietii fara somn si cu chef de viata.....buica, karma, mangu si multi multi....am iesit in hol doar pentru ochii ei......adormita si in cearceaf......ce gasca am si anu asta.......abia astept o seara cu iz de poveste...esafolkul s-a construit deja urmeaza sa il populam cu stelute de pe genele ei;)

1 comentarii:

Emilia Danescu spunea...

Pariul pe Prietenie nu s-a tinut pe 2 august... vezi daca ai lipsit!? In schimb, Bocancul Literar si-a trimis buzduganul (ha... ha... ha...) la Calafat. Acum buzduganul s-a intors acasa si... mama-mia ce multe are de povestit si de scris. Nu te speria, e numai de bine! Multumesc pentru niste zile si, mai ales nopti, de neuitat... Voi reveni cu siguranta. Cu drag de folk si folkisti, Lia ("tu" nu dumneavoastra)...

AlinaManole  Ovidiu Mihailescu  ForeverFolk folkfrate Tabara Folk Trupa Atelier  BocanculLiterar KarmaGiurgiu OvidiuScridon baterii-lux