set complet

vineri, 2 octombrie 2009

 


un set complet. o organizare de nota 20.o mare de fani galagiosi si grupul de balet condus de dana.cam atat si......un concert extraordinar!!!!! multa bucurie si o stare de spirit destul de incinsa. emotiile organizatorilor a fost productiva deoarece totul a decurs perfect.jocul de lumini a fost dirijat de misha care a condus genial corul luminitelor care se onduiau pe fiecare cantec. nu am asteptat mult pana sa inceapa showul. au deschis, prin amabilitatea fratilor, mihai boicu si ioan mateiciuc cu cate 2 piese fiecare.creatiile lui ioan si vocea lui mihai au facut iar ravagii.cine ii vrea la o cantare sa-mi dea de stire.
ei si a inceput nebunia:nebun de alb, oratie de nunta, ploaia, razboi, lie de la scularie, juramant, toate si tot ce e hit emeric imre.plus cu setul complet a iesit genial.ironul a fost plin si vesel.asa showuri sa tot vedem la fratii care au dovedit tuturor ca show frate are clar semnatura lor!
cu drag, maria

0 comentarii:

AlinaManole  Ovidiu Mihailescu  ForeverFolk folkfrate Tabara Folk Trupa Atelier  BocanculLiterar KarmaGiurgiu OvidiuScridon baterii-lux