o saptamana nebuna nebuna....

vineri, 6 martie 2009

 







urmatoarele concerte din 100 crossroads, clubul ce devine pas cu pas intersectie de cultura si distractie.
primul concert va fi cel al gashkademiei de folk, marti, 10martie, de la ora 20.30.alina manole, ovidiu mihailescu si mache vor incerca pe rand sa ne convinga ba ca luna e patrata, ba ca sunt imperfecti si poate pana la sfarsitul concertului se vor hotara daca sunt fericiti sau nefericiti.
miercuri, 11 martie, de la ora 20.30, concert jul baldovin si maria magdalena danaila.dialog muzical intre un suflet mereu calator si o inima de femeie ce iubeste mereu ploile.
joi, 12 martie, de la ora 20.30 incepe petrecerea deloc privata a domnului eugen avram si ai sai prieteni, adica multe surprize, in special muzicale.
un mic p. s. ar mai fi de anuntat si concertul de martisor de pe 8 martie, din nautilus, de la ora 20.30 a domnilor ovidiu mihailescu, jul baldovin si mache.
multumesc anticipat si sper din inima sa nu va fie indiferente aceste evenimente



apropo........v-am spus clar ca pe 28 avem treaba si sa nu va faceti planuri.pe 28 o sa va fac sa va dati seama ca luna e patrata.....astept sa ma intrebati de ce:)



cu drag a voastra maria

0 comentarii:

AlinaManole  Ovidiu Mihailescu  ForeverFolk folkfrate Tabara Folk Trupa Atelier  BocanculLiterar KarmaGiurgiu OvidiuScridon baterii-lux